Mirë se vini!
Ju lutem prisni...
Këtu fillon festa!
© Te gjitha te drejtat jane te rezervuara nga kompania ''Çini-2009 shpk' perfaqesues i markes 'Alegria'


Ndalohet riprodhimi dhe perdorimi i te dhenave pa lejen e zoteruesit Çini-2009 shpk'
Tel: 00355 69 50040 / 00355 68 2144441 / Email: info@alegria.com.al
Adresa: Rruga Kombetare Gjirokaster - Tepelene, km 13, Picar, Gjirokaster, Albania.
Realizuar per 'Alegria' © 2017